• POLLOG CLEAN KUJDESET PËR KOPSHTET TUAJA DHE PRONAT TUAJA, SIKUR ME QENË TË VETAT

 • LARJE TË DRITAREVE: BRENDA DHE JASHTË, PËRFSHIRË KORNIZAT DHE ROLETAT

 • THJESHTË KTHEHENI NË VENDLINDJE DHE SHIJONI PUSHIMIN NGA DITA E PARË

 • MERRNI KOHË PËR GJËRAT QË ME TË VËRTETË JU PËLQEN DHE NA BESONI NEVE PASTRIMIN PROFESIONAL TË SHTËPISË SUAJ

MIRË SE ERDHËT NË POLLOG CLEAN

Merrni kohë për gjërat që me të vërtetë ju pëlqejn dhe na besoni neve pastrimin profesional të shtëpisë suaj.

Imagjinoni të vini në shtëpinë tuaj pas një mungese të gjatë dhe çdo gjë është bërë dhe shkëlqen në shkëlqimin si e re. Dyshemetë, sipërfaqet, kuzhina, banjo, tualeti, pajisje, madje edhe korniza e derës, shiritat dhe parvazet e dritareve janë në përsosje të pastër. Kopsht i mirëmbajtur, siç është kositja, shkrifërim, pastrim i barërave të këqija, dhe prerje, shkurtim i gardheve ose shkurtimi i degëve.

Pastrim- këshillim personal në vend

Vijmë te ju personalisht, tu këshillojmë në mënyrë profesionale dhe paraqesim ofertën që korrespondon me nevojat tuaja.

PËRMBAJTJA ABONIMIT

 • Light

 • 39 Euro/ muaj
 • Kontroll i rregullt shtëpiak (3 herë në muaj)
 • Mirëmbajtje e kopshtit
 • Larje e dritareve
 • Pastrim gjeneral i brendshëm 1
  herë në vit
 • Raport mujor
 • Classic

 • 49 Euro/ muaj

 • Kontroll i rregullt shtëpiak
  (3 herë në muaj)
 • Mirëmbajtje e kopshtit
 • Larje e dritareve
 • Pastrim gjeneral i
  brendshëm 2 herë në vit
 • Raport mujor
 • Premium

 • 59 Euro/ muaj
 • Kontroll i rregullt
  shtëpiak (3 herë në muaj)
 • Mirëmbajtje e kopshtit
 • Larje e dritareve
 • Pastrim gjeneral i
  brendshëm 3 herë në vit
 • Raport mujor
 • Një herë

 • Me thirrje
 • Mirëmbajtje e kopshtit
 • Pastrim gjeneral i
  brendshëm
 • Larje e dritareve
 • Pastrim gjeneral i brendshëm 1
  herë në vit
 • Raport mujor

KËRKO OFERTË

Zgjidh llojin e shërbimit

SHËRBIMI I KLIENTËVE

Innen & Aussen Reinigung von Haus & Garten in Tetovo - Pollog Clean

SHËRBIMI

Për ne shërbim do të thotë të mos qëndrojmë asnjëherë të qetë.
Përparimi i konsiderueshëm në kërkimet dhe teknologjitë më të fundit janë duke ndryshuar

vazhdimisht mundësitë tona në të gjitha fushat e shërbimit. Kjo përshtatje permanente dhe përvoja jonë shfrytëzohet nga ana jonë për tu ofruar vazhdimisht zgjedhje të reja, madje edhe më komplekse dhe më efikase.

Pflege & Reinigung Ihres Grundstücks in Tetovo - Pollog Clean

QASJA E VAZHDUESHME

Si klient, do të caktoni një person kontakti për çdo porosi. Për të gjitha pyetjet dhe sugjerimet ose ankesat, mund ta kontaktoni drejtpërdrejt stafin tonë.

Për të siguruar lidhje të vazhdueshme, ju do të merrni një numër telefoni të drejtpërdrejtë, të cilin mund të kërkoni në çdo kohë edhe jashtë orarit të punës.

Reinigung von Haus & Fenstern in Tetovo, Mazedonien - Pollog Clean

MENAXHIMI I CILËSISË

Për të zgjeruar shërbimin tonë dhe për ta bërë më të lehtë për ju, përfitoni nga menaxhimi i cilësisë së Pollogclean që nga fillimi. Ky sistem na lejon të analizojmë mospërputhjet dhe gabimet sa më shpejt që të jetë e mundur dhe t’i kundërvihemi me efektivitet. Dhe kjo jo vetëm që do të thotë komunikim mes klientit dhe menaxherit, por gjithashtu në mënyrë eksplicite gjithë hierarkinë deri tek pastruesi ekzekutues. Çdo pozicion i vetëm kontrollohet edhe përmes takimeve të përbashkëta dhe, nëse është e nevojshme, i shoqëruar për të siguruar menaxhimin e cilësisë.

KOMPANIA

Hausputz & Gartenpflege vom Profi Team in Tetovo - Pollog Clean

Mbi ne

Proclean paraqitet sot si një kompani në Tetovë, e cila tregon sukses të madh qe 10 vjet në Zvicër. Ne jemi një biznes një kompani familjare e lirë nga kërkesat e biznesit të tjerëve.

Transparenca e punës dhe e harxhimeve janë themelet vendimtare të relacioneve tona shumëvjeçare të suksesshme me klientët.

Fenster & Haus putzen die Profis in Tetovo von Pollog Clean

Mbrojtja e mjedisit

Mjedisi është shumë i rëndësishëm për ne. Ne kujdesemi dhe, gjithnjë kur është e mundur, u kushtojmë vëmendje agjentëve pastrues ekologjikisht të degradueshëm dhe për deponimin e duhur.

Nëse dëshironi më shumë informacion rreth shërbimeve të kujdesit të gjelbërimeve dhe
pemëve nga Pollogclean mos nguroni ta kontaktoni stafin tonë. Ekipi ynë pret me kënaqësi kontaktin tuaj. Nëse dëshironi më shumë informacion rreth shërbimeve të kujdesit të pemëve të gjelbra të Pollogclean, mos ngurroni të kontaktoni stafin tonë. Ekipi ynë pret me padurim kontaktin tuaj.

Unterhalt von Haus & Garten in Tetovo vom Profi - Pollog Clean

Vizoni ynë

Vizioni ynë është që klientëve tanë tua zbukurojmë përditshmërinë, duke e thjeshtuar dhe duke ua marrë një pjesë të angazhimeve nga dora. Për të siguruar këtë, ne jemi në kontakt të ngushtë me secilin prej klientëve tanë dhe kështu jemi në gjendje t’i përgjigjemi nevojave tuaja individuale në një mënyrë të planifikuar.

Nga ana tjetër, së bashku me punonjësit tanë, ne ofrojmë specialistë kompetentë që shmangim shqetësimet e tuaja me kujdes dhe diskrecion të madh. Falë fleksibilitetit tonë, ne jemi në gjendje të planifikojmë edhe detyra afatshkurtra. Kënaqësia e klientit dhe kënaqësia juaj me punën tonë është përparësia jonë kryesore.